Ajánlások

“Anita nagyon segítőkész volt, minden kérdésemre szívesen válaszolt, nem csak a problémámmal kapcsolatban. Örülök, hogy megismerkedhettem ezzel a technikával. Jó volt, hogy online konzultáció volt. Anita nagyon kedves, nyugodt személyiség. Komfortosan éreztem magam, nem volt zavaró, hogy skype-on történt a konzultáció, sőt jobb volt az otthonom kényelméből beszélni a problémáimról. Judit”

 

“Én nagyon elégedett vagyok, mind a módszerrel, mind pedig Anita szaktudásával és azzal, ahogy vezette a folyamatot. Az oldás végén egyértelműen éreztem a felszabadulást, ahogy a lelkem megkönnyebbült és végre fellélegzett. Én nagyon tartottam a skype-os konzultációtól, úgy éreztem szükségem van a személyes jelenlétre. Nagy örömmel tapasztaltam, hogy teljesen könnyedén zajlott a táv-oldás, csodálatosan működött minden. Friderika”

 

“Adott egy szituáció, ahol leteheted az eddig bőröndödben cipelt rossz berögződéseket, félelmeidet, fájdalmaidat és elfelejtheted azt is, hogy nálad voltak. Ahol Anita őszinte érdeklődéssel és szeretettel, ítélkezés nélkül áll a rendelkezésedre, hogy segítsen újra egyenes útra térni. Mindez egy olyan közegben jön létre, amit csak a fesztelen könnyedség és a feltétel nélküli szeretet érzéséiben tudnék kifejezni. Mindig körülölel a könnyedség és a szeretet érzése és minden a konzultáció előtt érzett feszültség elillan. Nóra”

 

“Anitában egy rendkívül kedves, értelmes, intelligens segítőt ismerhettem meg, aki egyetlen beszélgetés alatt életem számos kulcsproblémájára, megoldatlan konfliktusára hívta fel a figyelmemet, illetve megoldást is javasolt rájuk. Szkeptikusoknak is bátran ajánlom! Egy ilyen segítő beszélgetés mindenkinek sokat lendíthet az életén, akinek valamilyen elakadása van. Mindenképpen érdemes rászánni ezt a kis időt. Nyugodt, szeretetteljes légkörben zajlik a beszélgetés, feltöltő hatású. Még egyszer nagyon szépen köszönöm! Enikő”