Valentin-nap közeledtével minden csupa romantika, habos-babos rózsaszín, mindenhonnan szivecskék és az ünnepet idéző dekoráció tekintget felénk. Ez így szép és jó, és rendjén is van – ha nekünk is van párunkDe mi a helyzet, ha szingliként töltjük ezt az időszakot? Ha a dekoráció és az ölelgetni való plüssök nem a kedvesünket, hanem éppen fájó hiányát juttatják eszünkbe? Hogyan vészeljük át ezt az időszakot, ha egyedül kell töltenünk?

Egy biztos, nem bújhatunk el, és nem menekülhetünk a körülöttünk vibráló romantikus hangulat előlA legjobb, amit tehetünk, hogy odafigyelünk rá. Megfigyeljük, milyen érzéseket hoznak fel bennünk a látottak, és igyekszünk kibogozni, hogy miért. Dühösek vagyunk? Irigyek? Féltékenyek? Vagy cinikussá váltunk, és azt lessük, mások mikor szakítanak, mert mi aztán tudjuk jól, úgyis az lesz majd a vége?

Ha nem tetszik, amit látunk, kihasználhatjuk ezt az időszakot arra, hogy „varázsoljunk” egy kicsit. Még meg is könnyíti a dolgunkat, hogy ilyenkor minden csupa romantika! Sokkal könnyebb ebben az időszakban erre ráhangolódni, mint bármikor máskor, hiszen minden szükséges kelléket, romantikát sugárzó dekort beszerezhetünk, és a lakásunkat, környezetünket idillivé varázsolhatjuk. Ebben az idillben aztán elképzelhetjük, milyen társat is szeretnénk magunknak, és előkészíthetjük számára a helyet – a szívünkben és az életterünkben egyaránt.

Ha gondosan ápoljuk a Nagy Ő számára előkészített helyet, előbb-utóbb meg is jelenik, hogy birtokba vegye birodalmát. Mint mondani szokás, zsák a foltját mindig megtalálja. Ha már tudjuk, milyen foltot szeretnénk, már csak annyi a dolgunk, hogy gondoskodjunk arról, hogy mi legyünk számára a megfelelő zsák…

Töltsd le az ingyenes szingli e-bookomat…

Szeretettel:

Anita

 

Jelentkezz személyes, vagy online konzultációra

Sokakban felmerül a kérdés, hogy a konzultáció melyik formáját vegyék igénybe, az online vagy a személyes részvétel-e a hatékonyabb. Nos, elmondhatjuk, hogy a Théta technika hatékony alkalmazásához nem szükséges a személyes jelenlét, vagy fizikai kontaktus, mivel a kezelések egyformán hatékonyak működnek távolról, online is, illetve akkor is, amikor a kliens ténylegesen jelen van.

Te is unod, hogy mindenki sajnálkozva néz rád, mert nincs pasid?

Eleged van abból, hogy a barátnőid folyton megpróbálnak összehozni valakivel?

Akkor biztos örülsz majd ennek a szuper, felemelő szingli e-booknak!