fbpx

Kinek ajánlom a Theta Healing® konzultációt?

A Theta Healing® technikában rejlő lehetőség korlátlan, a fizikai betegségek gyógyításától az anyagi helyzet javításán át a megfelelő partner megtalálásáig, de az illusztráció kedvéért, a teljesség igénye nélkül álljon itt néhány példa:

 • Ha szingli vagy, és keresed az „igazit”…
 • Ha párkapcsolatban élsz, de a kapcsolatod valahogy nem olyan, mint kellene lennie…
 • Ha nem tudsz kilábalni egy szakításból…
 • Ha reménytelennek érzed a szerelmedet…
 • Ha ismétlődő problémák jelentkeznek az életedben…
 • Ha úgy érzed, mindenhol falakba ütközöl…
 • Ha nem találod a helyed ebben a világban…
 • Ha nincsenek céljaid, álmaid…
 • Ha nem tudod, mit kezdj az életeddel…
 • Ha úgy érzed, valami nem stimmel az életedben, de nem tudod, mi az…
 • … és szeretnél ezen változtatni, hajlandó vagy érte tenni, és elhiszed, hogy lehetséges a változás.

 

Kinek nem való a Theta Healing®?

A Theta Healing® egy egyszerű és nagyon hatékony módszer, ám mégsem neked való, ha:

 • nem hiszed el, hogy lehetséges a változás…
 • úgy érzed, minden jó úgy, ahogy van…
 • meggyőződésed, hogy a földi élet értelme a szenvedés…
 • úgy gondolod, minden előre meghatározott forgatókönyv szerint történik…
 • a megoldást másoktól, külső hatásoktól várod…
 • nem akarsz segítséget kérni…
 • azt hiszed, nincs ráhatásod az életed eseményeire…
 • nem hiszel a Teremtőben, az Univerzumban, vagy bármilyen magasabb intelligencia létezésében…
 • … és ez ellen nem is akarsz tenni.

A munkámra 100% garanciát vállalok, és ha úgy érzed, nálad nem történt változás, vagy ez a módszer nem a te utad, a javasolt lépéseket nem érzed magadénak, akkor az első alkalom után visszafizetem a konzultációs díjat.

Mit köszönhetek a ThetaHealing®-nek és miben segít neked is?

Több, mint egy éve találkoztam ThetaHealing® technikával, amely feltette a koronát az eddigi tanulmányaimra, tapasztalataimra.

Elképesztő sebességgel elkezdett haladni az életem előre, nem győztem kapkodni a fejem. Változott az életmódom, egészségem, az élethez való hozzáállásom, a környezetem, rendszerezettebb lettem, a világom kitágult, határozott jövő képem van és most már nap mint nap biztonsággal lépek ki a komfortzónámból.

Gyermekként tele voltam kérdésekkel: érdekelt, mi van az életen túl? – mi történik halál után? – mi az az energia, ami mozgatja a világot? – ki vagy mi súgja fülembe a kérdéseimre a válaszokat?

Elképesztő sebességgel elkezdett haladni az életem előre, nem győztem kapkodni a fejem. Változott az életmódom, egészségem, az élethez való hozzáállásom, a környezetem, rendszerezettebb lettem, a világom kitágult, határozott jövő képem van és most már nap mint nap biztonsággal lépek ki a komfortzónámból.

Érdeklődésem hol nőtt, hol csökkent a környezetem hatására. 16 éves koromban kezembe került A tudatalatti csodálatos hatalma c. könyv, amelyből bizonyosságot nyertem, hogy van egy másik világ, amelyben ösztönösen hittem már gyerekként is.

Mindig is kíváncsi voltam, hogy az emberek miért viselkednek egyforma helyzetekben másképp? Mi az a belső késztetés, ami kiválthatja mindezt…

Miért van az, hogy ikertestvérek, akik azonos időben jöttek a világra és mégis más a személyiségük, más az életfeladatuk?

Miért jönnek létre olyan betegségek, amelyek megmagyarázhatatlanok? Miért betegszenek meg azok is, akik egészséges életmódot folytatnak?

Van-e olyan módszer, amely segítségével felülírhatjuk régi berögzült szokásainkat, reakcióinkat?

Hogyan lehetünk még boldogabbak?

Hogyan élhetünk sikeres életet?

Hogyan lehetséges a félelmet, frusztrációt, tehetetlenséget, képtelenséget, betegséget, függőséget megszüntetni, illetve áttérni a pozitív szemléletre?

A ThetaHealing® segített, hogy megtaláljam a fenti kérdésekre a válaszokat.

Bizonyára benned is felmerültek hasonló, vagy más kérdések az élettel és a saját utaddal kapcsolatban, és a ThetaHealing® egy remek módszer arra, hogy megtaláld a saját válaszaidat. 

Mivel leszel gazdagabb, ha engem választasz?

Az “AHA” érzés és a válaszok a ThetaHealing® segítségével érkeztek el hozzám.

A fejlődésem a módszer használatával expressz sebességgel halad. Folyamatosan fejlesztem és bővítem a tudásom. (A jó pap is holtig tanul.)

A konzultációk során nem csak a tanultakat alkalmazom, hanem kiváló intuíciómra figyelve, szükség esetén bizonyított egyéni oldási módszereket is beépítek, amelyek még hatékonyabbá teszik egy-egy oldás eredményét – amitől a te életed is megváltozik, ha akarod.

Lélekgyógyászati, energetikus ismereteimet, tapasztalataimat kiválóan ötvözöm a ThetaHealing®-el.

Intuitív látásom igen fejlett, ezért tisztán érzékelek. Ásás során ennek köszönhetően egészen a probléma gyökeréig eljutunk.

Megosztom egy pár kliensem tapasztalatát:

“Nagyon jó volt és nagyon hasznos is. Sok olyan dologra jöttem rá általa, amire nem is gondoltam volna és szerettem ezeket az észrevételeket, ahogyan magát a munkát is. Szuper volt együtt dolgozni.

Hogy érezted magad a konzultáció alatt?

Fesztelenül, jó hangulatban.

Mi a véleményed maga a Thétáról?

Hasznos formája az önfejlődésnek, legtöbbször egyáltalán nem megterhelő.” Lívia

“Adott egy szituáció, ahol leteheted az eddig bőröndödben cipelt rossz berögződéseket, félelmeidet, fájdalmaidat és elfelejtheted azt is, hogy nálad voltak. Ahol Anita őszinte érdeklődéssel és szeretettel, ítélkezés nélkül áll a rendelkezésedre, hogy segítsen újra egyenes útra térni. Mindez egy olyan közegben jön létre, amit csak a fesztelen könnyedség és a feltétel nélküli szeretet érzéséiben tudnék kifejezni. Online konzultációt részesítem előnyben, a  távolság miatt így volt lehetőségem részt venni benne.

Hogy érezted magad a konzultáció alatt?

Mindig körülölel a könnyedség és a szeretet érzése és minden a konzultáció előtt érzett feszültség elillan.

Mi a véleményed maga a Thétáról?

Nagyon hasznos dolognak tartom. Határozottan azt vallom, hogy szükség van rá és mindenki kipróbálhatná, aki eddig még nem tette.” Nóra

“Anita nagyon segítőkész volt, minden kérdésemre szívesen válaszolt, nem csak a problémámmal kapcsolatban. Örülök, hogy megismerkedhettem ezzel a technikával. Jó volt, hogy online konzultáció volt. Anita nagyon kedves, nyugodt személyiség.

Mire számíthatsz a konzultáció során?

A konzultációs alkalmat egy kis beszélgetéssel kezdjük. Megbeszéljük, ami éppen foglalkoztat, ami nehézséget okoz neked. Továbbá, ha első alkalom, akkor természetes egy kis feszültség, valamint bizalmatlanság érzése.

Már a beszélgetéssel beindulnak az oldási folyamatok, amely megkönnyíti rálátást a megoldásra.

Nem kell semmilyen ördöngősségre számítani, gyakorlatilag az történik, hogy egy egyszerű, vezetett meditációs technikával csatlakozunk a feltétel nélküli szeretet teréhez, ahol az oldási folyamatokat végezzük.

A folyamat során feltett kérdéseimre adott válaszok segítségével feltérképezem a benned működő téves mintákat, hitrendszereket, amelyeket ezután törlünk és a helyükre pozitív nézőpontokat töltünk be.

Ezt úgy kell elképzelni, mint amikor a számítógépünkön (elménk) vírusok telepednek meg. Egy részüket magunkkal hozzuk, a másikat pedig gyermekkorunktól fogva a környezetünk programozza belénk. Ezek a tudatalattiba beleírt “programok”, vagyis a születésedtől kezdve beépült hiedelmek, nézőpontok is reflexszerűen működnek, és a ThetaHealing® technikával ezeket töröljük és helyettük új, a pozitív működésednek megfelelő programokat (pozitív megerősítéseket) “telepítünk” a rendszerbe,vagyis a tudatalattiba.

Például, ha az a nézőpont működik benned, hogy “40-es nőként már nem lehet párkapcsolatom.” akkor ezt a nézőpontot töröljük és helyette betöltjük, hogy “Tudom milyen érzés megtalálni a nekem megfelelő társat, anélkül az érzés nélkül, hogy az életkorom számítana.” Erős intuíciós képességemnek köszönhetően ezen folyamat alatt végig figyelem, hogy mennyi az az oldási mennyiség, amit még biztonsággal elbírsz, mert ezek igen erőteljes energetikai folyamatok, tehát fontos, hogy épp annyit dolgozzunk, amennyi ideális számodra.

Az oldási folyamat során előfordulhat, hogy erős érzelmeket élsz át, ezekre rászánjuk az időt. Mivel a feltétel nélküli szeretet tere jótékonyan támogatja ezt a folyamatot, ezért a pillanatnyi érzelmi töltések ellenére is a kezelés végére megkönnyebbülsz.

A ThetaHealing® egy gyors és kíméletes technika, pácienseim és a magam tapasztalata alapján mégis előfordulhat, hogy a konzultációt követő 1-2 napban érzelmileg újraélheted a feldolgozott érzéseket, esetleg enerválttá, rosszkedvűvé válhatsz, vagy testi szinten zajlik a tisztulási folyamat. Ez olyan, mint egy betegség vége. Még gyengék vagyunk, de tudjuk, hogy gyógyulunk (fáradtság, émelygés léphet fel).

Ezektől nem kell megijedni, mert a folyamat természetes része, ezért érdemes a konzultációkat olyan időpontra kérni, hogy azt követően 1-2 napig, ha kell visszavonulhass és pihenhess.

Az Interneten természetesen rengeteg “általános” ThetaHealing® meditáció található, amelyek remek alapok kiindulásnak, illetve a módszer előzetes megismeréséhez. Ugyanakkor nem helyettesítik a személyes konzultációs oldásthiszen ilyenkor testreszabottan a te “világodat” vesszük górcső alá, és a neked legmegfelelőbb, új irány megtalálásában támogatlak. Pácienseim visszajelzése alapján elmondhatom, hogy a hozzám fordulók végtelen odafigyelést és türelmet tapasztalnak. Nem sürgetek senkit, ha az oldások lassabban zajlanak, hiszen egy-egy beragadás mögött, mélyebb, rögzültebb hitrendszer állhat, amelyek azonban kiválóan oldhatók a ThetaHealing® technikával.

Személyes vagy online konzultáció?

Sokakban felmerül a kérdés, hogy a konzultáció melyik formáját vegyék igénybe, az online vagy a személyes részvétel-e a hatékonyabb. Nos, elmondhatjuk, hogy a Théta technika hatékony alkalmazásához nem szükséges a személyes jelenlét, vagy fizikai kontaktus, mivel a kezelések egyformán hatékonyak működnek távolról, online is, illetve akkor is, amikor a kliens ténylegesen jelen van.

Ha mégis szükséged van egy kis kapaszkodóra a bizalom kialakulásához, akkor javaslom, foglalj időpontot először személyes konzultációra. Jelenleg havonta 1 alkalommal biztosítok személyes konzultációra lehetőséget, ennek időpontját időben közzéteszem. A továbbiakban pedig lehetőség van az online konzultáció igénybevételére.

Az online konzultáció előnye még, hogy csak számítógép, vagy okostelefon és internet csatlakozás szükséges hozzá, tehát nem kell utazással vesződni, a konzultáció kényelmesen, az otthonodban történik. Mindössze az a lényeg, hogy nyugodt körülményeket teremts magad körül, tehát olyan időpontot válassz, amikor egyedül tudsz lenni, vagy nem zavar a családod jelenléte. Tehát az online konzultáció különösen előnyére válik azoknak az embereknek, akik nagyon elfoglaltak, vagy valamilyen körülmény miatt nehezen megoldható számukra az utazgatás és a személyes jelenlét.

Befektetés önmagadba:

18.000 Ft/ 60 perc     23.000 Ft / 90 perc

Online konzultáció esetén, a regisztrációt úgy tudod érvényesíteni, ha az utalásod megérkezett.

Bank számlaszám: 12094507-01634076-00100006

Théta Healing ® online konzultáció

A konzultáció előre egyeztetett időpontban történik.

Helyszín: Az otthonod vagy éppen, ahol vagy…

A beszélgetés bármilyen online eszközön

Pl: skype, massenger, telefon…stb

Fontos tudnivalók!
 • A konzultáció időtartalma lehet egy óra vagy másfél óra, ez a Te választásod.
 • A konzultáció napján javasolt a sok folyadék fogyasztása.
 • A konzultáció előregisztrációhoz kötött.
 • A konzultáció lemondása legkésőbb egy nappal korábban a tervezett időpont előtt lehetséges. Kérek mindenkit, legyen szíves szólni, hogyha nem tud jelen lenni. Tiszteljük meg embertársainkat, s ne vegyük el a lehetőséget mások elől. Köszönöm!
 • A konzultáció díját előre fizetéssel, bankkártyával a honlapon keresztül tudod rendezni.
 • A konzultáció pontosan, az előzetesen egyeztetett időpontban kezdődik és az előre, általad meghatározott időben végződik.
 • A konzultációról való késés esetén a kiesett idő a megbeszélt időből vonódik le.
Köszönöm, hogy elolvastad és együttműködsz velem annak érdekében, hogy a maximálisan tudjak rád figyelni, s el tudjuk érni a kívánt eredményt. (A 100%-os pénzvissafizetési garanciát, az itt felsorolt pontok betartásával tudom vállalni.) Szeretettel várom jelentkezésed elérhetőségeim egyikén, a 0630 594 2455 telefonszámon vagy a “Jelentkezem a konzultációra” gombra kattintva, hogy egy új, sikeresebb élet elérésében támogathassalak.

Théta Healing® személyes konzultáció

A személyes konzultáció napjai:
Hétfőtől – péntekig 09.00 – től – 18.00 -ig
Helyszín: 9931 Ivánc Thököly Imre utca 66
Fontos tudnivalók!
 • A konzultáció időtartalma lehet egy óra vagy másfél óra, ez a Te választásod.

 • A konzultáció napján javasolt a sok folyadék fogyasztása.

 • A konzultáció előregisztrációhoz kötött.

 • A konzultáció lemondása legkésőbb egy nappal korábban a tervezett időpont előtt lehetséges. Kérek mindenkit, legyen szíves szólni, hogyha nem tud eljönni. Tiszteljük meg embertársainkat, s ne vegyük el a lehetőséget mások elől. Köszönöm!

 • A konzultáció díját lehet bankkártyával ( előre) a honlapon keresztül, illetve személyesen rendezni.

 • A konzultáció pontosan, az előzetesen egyeztetett időpontban kezdődik és az előre, általad meghatározott időben végződik.

 • A konzultációról való késés esetén a kiesett idő a megbeszélt időből vonódik le.

Köszönöm, hogy elolvastad és együttműködsz velem annak érdekében, hogy a maximálisan rád tudjak figyelni s a kívánt eredményt el tudjuk érni. (A 100% garanciát, az itt felsorolt pontok betartásával tudom vállalni.) Bejelentkezni a Tel: 0630 594 2455-on, vagy az ezen az oldalon található űrlap kitöltésével tudsz.

Jelentkezés konzultációra