Személyes konzultáció vagy online? Melyik a hatékonyabb?

Sokakban felmerül a kérdés, hogy a konzultáció melyik formáját vegyék igénybe, az online vagy a személyes részvétel-e a hatékonyabb. Nos, elmondhatjuk, hogy a Théta technika hatékony alkalmazásához nem szükséges a személyes jelenlét, vagy fizikai kontaktus, mivel a kezelések egyformán hatékonyak működnek távolról, online is, illetve akkor is, amikor a kliens ténylegesen jelen van.

Ha mégis szükséged van egy kis kapaszkodóra a bizalom kialakulásához, akkor javaslom, foglalj időpontot először személyes konzultációra. Jelenleg havonta 1 alkalommal biztosítok személyes konzultációra lehetőséget, ennek időpontját időben közzéteszem. A továbbiakban pedig lehetőség van az online konzultáció igénybevételére.

Az online konzultáció előnye még, hogy csak számítógép, vagy okostelefon és internet csatlakozás szükséges hozzá, tehát nem kell utazással vesződni, a konzultáció kényelmesen, az otthonodban történik. Mindössze az a lényeg, hogy nyugodt körülményeket teremts magad körül, tehát olyan időpontot válassz, amikor egyedül tudsz lenni, vagy nem zavar a családod jelenléte. Tehát az online konzultáció különösen előnyére válik azoknak az embereknek, akik nagyon elfoglaltak, vagy valamilyen körülmény miatt nehezen megoldható számukra az utazgatás és a személyes jelenlét.

Befektetés önmagadba:

18.000 Ft/ 60 perc

23.000 Ft / 90 perc

Online konzultáció esetén, a regisztrációt úgy tudod érvényesíteni, ha az utalásod megérkezett.

Bank számlaszám:

12094507-01634076-00100006