Sokan élnek körülöttünk olyanok, akiket annyira megnyomorított és eltaposott a külvilág sötét és mérgező befolyása, hogy már el is felejtették, kik is ők valójában. Mesteri szintre fejlesztettük a megalkuvást, és hagytuk, hogy a középszerűség különböző aspektusai lassan, de biztosan annyira belénk ivódjanak, hogy a végén már csak is ezen a szinten működhetünk.” 

Robin Sharma nagyszerű gondolatait osztom meg ma veletek. Most éppen Hajnali 5 óra klub c. könyvét olvasom. Vannak benne velős, elgondolkodtató részek. Akit esetleg a címe nem vonz, akkor is ajánlom elolvasásra. Engem teljesen megerősített lelkileg, szellemileg. Én sem vagyok korán kelő, de van nyugodt napszakom, amikor meg tudom csinálni a gyakorlatokat.

Vissza az idézethez;

Igen én is elhittem, hogy lúzer vagyok, engem senki nem lájkol, nem nézi az élő videóimat. Sokáig a külvilág határozott meg! – Mit szól a falu? – Mit szól X.Y? – Mit szólnak, ha így meglátnak az arcpakolással? 

Ugye neked is ismerős kérdések?

Arcpakolásban vagy zuhanysapkában is lehetsz szexi.

Nem az határozz meg, hogy milyen a külsőd, hanem az, hogy

  • neked milyen érzés abban a ruhában lenni,
  • milyen érzés a munka, amit csinálsz,
  • milyen érzés az élő videó közben.

A belső ragyogás, a belső erő, belső motiváltság fogja megragadni az embereket. Kritikus mindig lesz, érdemes őt is figyelembe venni, mert abból is lehet épülni, ha a kritika építő jellegű. Az aranyszabály az, hogy minden vélemény magáról a kritizáló személyről szól és ne vedd magadra!

Ne hagyd magad befolyásolni!

Az számít, mit mond a belső hang!

Kérdéseket tegyél fel magadnak és a hang válaszol.

Szeretnél újra Önmagad lenni?

Érdekel a hogyan?

Igen>>

Szeretettel,

Anita