Mivel leszel Te gazdagabb, ha engem választasz?

Az “AHA” érzés és a válaszok a ThetaHealing® segítségével érkeztek el hozzám.

A fejlődésem a módszer használatával expressz sebességgel halad. Folyamatosan fejlesztem és bővítem a tudásom. (A jó pap is holtig tanul.)

A konzultációk során nem csak a tanultakat alkalmazom, hanem kiváló intuíciómra figyelve, szükség esetén bizonyított egyéni oldási módszereket is beépítek, amelyek még hatékonyabbá teszik egy-egy oldás eredményét – amitől a te életed is megváltozik, ha akarod.

Lélekgyógyászati, energetikus ismereteimet, tapasztalataimat kiválóan ötvözöm a ThetaHealing®-el.

Intuitív látásom igen fejlett, ezért tisztán érzékelek. Ásás során ennek köszönhetően egészen a probléma gyökeréig eljutunk.

Itt röviden megosztom egy pár kliensem tapasztalatát:

“Nagyon jó volt és nagyon hasznos is. Sok olyan dologra jöttem rá általa, amire nem is gondoltam volna és szerettem ezeket az észrevételeket, ahogyan magát a munkát is. Szuper volt együtt dolgozni.

Hogy érezted magad a konzultáció alatt?

Fesztelenül, jó hangulatban.

Mi a véleményed maga a Thétáról?

Hasznos formája az önfejlődésnek, legtöbbször egyáltalán nem megterhelő.” Lívia

“Adott egy szituáció, ahol leteheted az eddig bőröndödben cipelt rossz berögződéseket, félelmeidet, fájdalmaidat és elfelejtheted azt is, hogy nálad voltak. Ahol Anita őszinte érdeklődéssel és szeretettel, ítélkezés nélkül áll a rendelkezésedre, hogy segítsen újra egyenes útra térni. Mindez egy olyan közegben jön létre, amit csak a fesztelen könnyedség és a feltétel nélküli szeretet érzéséiben tudnék kifejezni. Online konzultációt részesítem előnyben, a  távolság miatt így volt lehetőségem részt venni benne.

Hogy érezted magad a konzultáció alatt?

Mindig körülölel a könnyedség és a szeretet érzése és minden a konzultáció előtt érzett feszültség elillan.

Mi a véleményed maga a Thétáról?

Nagyon hasznos dolognak tartom. Határozottan azt vallom, hogy szükség van rá és mindenki kipróbálhatná, aki eddig még nem tette.” Nóra

“Anita nagyon segítőkész volt, minden kérdésemre szívesen válaszolt, nem csak a problémámmal kapcsolatban. Örülök, hogy megismerkedhettem ezzel a technikával. Jó volt, hogy online konzultáció volt. Anita nagyon kedves, nyugodt személyiség.

Hogy érezted magad a konzultáció alatt?

Komfortosan éreztem magam, nem volt zavaró, hogy skype-on történt a konzultáció, sőt jobb volt az otthonom kényelméből beszélni a problémáimról.

Mi a véleményed maga a Thétáról?

Nagyon jó, hogy van olyan alternatív módszer, ami nem csak 1-2 generációra visszamenőleg (hat). “Judit