Mit köszönhetek a ThetaHealing®-nek és miben segít neked is?

Több, mint egy éve találkoztam ThetaHealing® technikával, amely feltette a koronát az eddigi tanulmányaimra, tapasztalataimra.

Elképesztő sebességgel elkezdett haladni az életem előre, nem győztem kapkodni a fejem. Változott az életmódom, egészségem, az élethez való hozzáállásom, a környezetem, rendszerezettebb lettem, a világom kitágult, határozott jövő képem van és most már nap mint nap biztonsággal lépek ki a komfortzónámból.

Fotó: mattycooper

Gyermekként tele voltam kérdésekkel: érdekelt, mi van az életen túl? – mi történik halál után? – mi az az energia, ami mozgatja a világot? – ki vagy mi súgja fülembe a kérdéseimre a válaszokat?

Fotó: eroyka

Érdeklődésem hol nőtt, hol csökkent a környezetem hatására. 16 éves koromban kezembe került A tudatalatti csodálatos hatalma c. könyv, amelyből bizonyosságot nyertem, hogy van egy másik világ, amelyben ösztönösen hittem már gyerekként is.

Mindig is kíváncsi voltam, hogy az emberek miért viselkednek egyforma helyzetekben másképp? Mi az a belső késztetés, ami kiválthatja mindezt…

Fotó: Skitterphoto

Miért van az, hogy ikertestvérek, akik azonos időben jöttek a világra és mégis más a személyiségük, más az életfeladatuk?

Miért jönnek létre olyan betegségek, amelyek megmagyarázhatatlanok? Miért betegszenek meg azok is, akik egészséges életmódot folytatnak?

Van-e olyan módszer, amely segítségével felülírhatjuk régi berögzült szokásainkat, reakcióinkat?

Hogyan lehetünk még boldogabbak?

Hogyan élhetünk sikeres életet?

Hogyan lehetséges a félelmet, frusztrációt, tehetetlenséget, képtelenséget, betegséget, függőséget megszüntetni, illetve áttérni a pozitív szemléletre?

A ThetaHealing® segített, hogy megtaláljam a fenti kérdésekre a válaszokat.

Bizonyára benned is felmerültek hasonló, vagy más kérdések az élettel és a saját utaddal kapcsolatban, és a ThetaHealing® egy remek módszer arra, hogy megtaláld a saját válaszaidat.