Mire számíthatsz a konzultáció során?

A konzultációs alkalmat egy kis beszélgetéssel kezdjük. Megbeszéljük, ami éppen foglalkoztat, ami nehézséget okoz neked. Továbbá, ha első alkalom, akkor természetes egy kis feszültség, valamint bizalmatlanság érzése.

Már a beszélgetéssel beindulnak az oldási folyamatok, amely megkönnyíti rálátást a megoldásra.

Nem kell semmilyen ördöngősségre számítani, gyakorlatilag az történik, hogy egy egyszerű, vezetett meditációs technikával csatlakozunk a feltétel nélküli szeretet teréhez, ahol az oldási folyamatokat végezzük.

A folyamat során feltett kérdéseimre adott válaszok segítségével feltérképezem a benned működő téves mintákat, hitrendszereket, amelyeket ezután törlünk és a helyükre pozitív nézőpontokat töltünk be.

Ezt úgy kell elképzelni, mint amikor a számítógépünkön (elménk) vírusok telepednek meg. Egy részüket magunkkal hozzuk, a másikat pedig gyermekkorunktól fogva a környezetünk programozza belénk. Ezek a tudatalattiba beleírt “programok”, vagyis a születésedtől kezdve beépült hiedelmek, nézőpontok is reflexszerűen működnek, és a ThetaHealing® technikával ezeket töröljük és helyettük új, a pozitív működésednek megfelelő programokat (pozitív megerősítéseket) “telepítünk” a rendszerbe,vagyis a tudatalattiba.

Fotó: Bru-nO

Például, ha az a nézőpont működik benned, hogy “40-es nőként már nem lehet párkapcsolatom.” akkor ezt a nézőpontot töröljük és helyette betöltjük, hogy “Tudom milyen érzés megtalálni a nekem megfelelő társat, anélkül az érzés nélkül, hogy az életkorom számítana.” Erős intuíciós képességemnek köszönhetően ezen folyamat alatt végig figyelem, hogy mennyi az az oldási mennyiség, amit még biztonsággal elbírsz, mert ezek igen erőteljes energetikai folyamatok, tehát fontos, hogy épp annyit dolgozzunk, amennyi ideális számodra.

Az oldási folyamat során előfordulhat, hogy erős érzelmeket élsz át, ezekre rászánjuk az időt. Mivel a feltétel nélküli szeretet tere jótékonyan támogatja ezt a folyamatot, ezért a pillanatnyi érzelmi töltések ellenére is a kezelés végére megkönnyebbülsz.

A ThetaHealing® egy gyors és kíméletes technika, pácienseim és a magam tapasztalata alapján mégis előfordulhat, hogy a konzultációt követő 1-2 napban érzelmileg újraélheted a feldolgozott érzéseket, esetleg enerválttá, rosszkedvűvé válhatsz, vagy testi szinten zajlik a tisztulási folyamat. Ez olyan, mint egy betegség vége. Még gyengék vagyunk, de tudjuk, hogy gyógyulunk (fáradtság, émelygés léphet fel).

Ezektől nem kell megijedni, mert a folyamat természetes része, ezért érdemes a konzultációkat olyan időpontra kérni, hogy azt követően 1-2 napig, ha kell visszavonulhass és pihenhess.

Fotó: freephotocc

Az Interneten természetesen rengeteg “általános” ThetaHealing® meditáció található, amelyek remek alapok kiindulásnak, illetve a módszer előzetes megismeréséhez. Ugyanakkor nem helyettesítik a személyes konzultációs oldást, hiszen ilyenkor testreszabottan a te “világodat” vesszük górcső alá, és a neked legmegfelelőbb, új irány megtalálásában támogatlak. Pácienseim visszajelzése alapján elmondhatom, hogy a hozzám fordulók végtelen odafigyelést és türelmet tapasztalnak. Nem sürgetek senkit, ha az oldások lassabban zajlanak, hiszen egy-egy beragadás mögött, mélyebb, rögzültebb hitrendszer állhat, amelyek azonban kiválóan oldhatók a ThetaHealing® technikával.

A munkámra 100% garanciát vállalok, és ha úgy érzed, nálad nem történt változás, vagy ez a módszer nem a te utad, a javasolt lépéseket nem érzed magadénak, akkor az első alkalom után visszafizetem a konzultációs díjat.

Szeretettel várom jelentkezésed elérhetőségeim egyikén, a 0630 594 2455  telefonszámon vagy a “Kérem a … konzultációt” gombra kattintva, hogy egy új, sikeresebb élet elérésében támogathassalak.