Ez az egy életem van. Kihozom magamból a legjobbat?

Könyv és e-munkafüzet együtt, előrendelésben, csak a könyv áráért! 2019. 04. 02.-ig
Megrendelem
 Kedves Olvasóink!  🙂
 
2019. 04. 02.– án megjelenik az “Ez az egy életem van. Kihozom magamból a legjobbat?” c. könyvünk.
 
Témája az Önmegvalósítás.
 
A könyv a teljes értékű sikeres élet pilléreit önti formába.
 
Sokan, sokféle formában meghatározták már, hogy miként lehetünk sikeresek. Csak azt nem írták le, hogy milyen foglalkozást válasszunk és hogyan találjuk meg a saját válaszainkat a következő kérdésekre… 

 

 -Mi legyek, ha nagy leszek?

Miként érhetem el a céljaimat, álmaimat?

Mi a sikert biztosító foglalkozás számomra?

Mi a titka egy életen át tartó boldog házasságnak?

Mi az értelme az életemnek?

Van-e létezés a halál után?

-Létezik-e Isten?

Ezekre a kérdésekre kapjuk meg a választ. Utat mutatunk és eszközöket adunk a személyre szabott, sikert biztosító foglalkozás megtalálásához, valamint egy életre szóló boldog, harmonikus pár- és családi kapcsolat kialakításához.

Továbbá személyes tapasztalat (halálközeli élmény) és a tudomány segítségével leírjuk, hogy sokkal többek vagyunk, mint aki a tükörben látszik, amikor belenézünk..

Ez a könyv azoknak íródott, akik ezekre a kérdésekre keresik a választ, valamint azoknak, akik ki akarják hozni magukból a legjobbat. Aki már úgy gondolja, hogy megtalálta és megtette, annak nincs szüksége rá.

Ajánljuk a könyvet azoknak is, akik valamiért úgy érzik, reményvesztettek, nem tudják, merre induljanak az életükben és hogyan.

A szerzők.

 

Vélemények a könyvről

“Azonnal elkezdtem olvasni, nagyon tetszik az emberközeli megfogalmazás. A mondandó egyértelmű és lényegre törő. Egyenlőre ennyi, de még csak pár oldalt olvastam.”

“A könyv segít elgondolkodni, hogy mit tettünk rosszul , miként és min kellene változtatni életünk azon területén ahol elégedetlenek vagyunk, válságba fordul életünk. Közben sok mindenben meg is erősít , önbizalmat ad!! S végül minden összerakódik a legvégén!!! KÖSZÖNÖM!!!”