Ez az egy életem van. Kihozom magamból a legjobbat?

Az önmegvalósítás 3 alappillére,

valóságteremtők számára,

hétköznapi példákkal.

ÉRDEKEL A KÖNYV
Ez az egy életem van

Nincs többé majd később, miközben az idő visszafordíthatatlanul ketyeg tovább. Állj bele a saját erődbe és találd meg azt az ÉN-t, aki mindig is lenni akartál. Azt az ÉN-t, aki sikeres a számára választott foglalkozásban. 

Neked ajánljuk, ha…
 • a címre a válaszod, az hogy nem,

 • nem tudod, miben vagy te a legjobb,

 • impulzusvásárló vagy és tárgyakban mérted eddig az öröm érzését,

 • bizonytalan vagy

 • halogatsz és döntésképtelen vagy,

 • rendszerre van szükséged,

 • abban a tévhitben élsz, hogy egy felső hatalom karikacsapásra elrendezi az életed (helyetted),

 • nem tudod, hogyan őrizd meg hosszan a szeretet és a szerelem érzését a kapcsolataidban.

 • nem tudsz eredményesen gazdálkodni az időddel és az anyagiakkal,

 • úgy érzed az életedben külső szemlélőként vagy jelen,

 • nem tudod, hogyan alakítsd ki a rendszert az életedben,

 • csak egy kis löketre van szükséged,

 • szeretnéd megtalálni az életedben a harmóniát,

 • úgy érzed elérkezett a felelősségvállalás ideje,

 • úgy érzed, legyűrnek a visszatartó erők,

 • szeretnéd végre az álmaid valósággá váltani, de nem tudod hogyan.

Miben segít ez a könyv?

Felhívja a figyelmet az életet meghatározó irányokra: foglalkozás, párkapcsolat, közösségi élet stb.

Egészen új alapokra helyezve az önmegvalósítást és az önmagad beazonosítását…

Segít rendet teremteni magadban, arra sarkall, hogy rájöjj, NEKED mi a fontos, miközben megújulva, lendületesen a tettek mezejére lépsz és életed saját és egyetlen irányítójává válsz. Elvezet ahhoz, hogy miként lépj ki a lehető leghatékonyabban a komfortzónádból. Nagy hangsúlyt fektet az egyediségedre. Azt ugyan nem mondja meg, miben vagy a legjobb, de segít abban, hogy rájöjj. Segít, hogy végre abbahagyd mások hibáztatását és felelősséget merj vállalni. 

A könyvben saját tapasztalatokon és tudományos tényeken alapuló módszereket tárunk elétek, ami lendületet ad a céljaid és álmaid megvalósításában. Megtanulhatod, hogyan csendesítsd le a kételkedést, azt a bizonyos hangot, ami azt súgja: ,,Nekem ez nem megy.”, ,,Nem vagyok rá képes”.

Segít, hogy az életed ne csupán a materiális világban mérd, más szóval nem merül ki abban, hogy mit ettél tegnap ebédre.

Olvass bele a könyvbe

Ha semmi sem számítana (pl: pénz, idő, beosztás, külvilág), ki lennél  valójában?

A könyv története:

Hidvégi Anita:

Minden új, amikor a komfortzónán kilépsz, és azt sem tudod, hogyan kell csinálni. Ekkor szokta az ember idétlenül érezni magát.

A komfortzónán való kilépést egy edzéshez tudnám hasonlítani, amikor guggolsz és fáj, de azért megcsinálod, mert az eredményre gondolsz. Sokan ezt a mozdulatot nem képesek végrehajtani. 

Ugyanezen az elven működik, amikor az idegrendszer új pályákat alakít ki szokásainkban. Sokszor ehhez egy löket kell. Ehhez a lökethez járultunk hozzá a könyvünkkel. 

Abban az időben, amikor megismerkedtünk Tamással, én lélekgyógyászatot tanultam, amely hétvégén két napot vett igénybe, és ilyenkor egy barátnőmnél aludtam. Aznap a barátnőm elment egy koncertre, a kulcsot pedig Tamásnak adta. Amikor bementem a kulcsért, magától értetődő módon elkezdtünk beszélgetni, és végül is, Ő lett a kulcsom.

 

Csáti Tamás:

Már kb. tíz éve beragadtam egy kedvezőtlen élethelyzetbe. Nem láttam a kivezető utat. Ekkor robbant be az életembe Anita.

“Az emberek azt mondanák rá, hogy totál véletlen.”

Egyet pontosan tudok: az egész világegyetemünk és szerintem még a kvantumfizika is szabályszerűségeken alapul, ami kizárja a véletlent.  

Mégis az első találkozásunk, amolyan pöttyös lányregényben zajló történetként éltem meg. Szerelem, kapcsolódás első látásra?

Miután összeköltöztünk, munkahelyet váltottam. Én ateista családban nőttem fel. Ezt a nézetet a később átélt halálközeli élmény változtatta meg. Anita mindig is spirituális szemléletű volt, mégis sok mindenben nem értettünk egyet. Így azután egyik beszélgetést követte a másik. 

Az előző munkahelyemen, az egyik kolléganőmtől kaptam egy tollat és egy noteszt. Nem tudtam, hogy mit kezdjek vele. Az új munkahelyem “véletlenül” 100 km-re volt. Így a többórás úton volt időm gondolkodni.

A “véletlenül”kapott jegyzetfüzetbe írtam a beszélgetéseink lényegét és egyszer csak betelt. Eszemben sem volt könyvet írni. Csak összeállt. Megjelent, mint egy váratlan vendég. Szerkesztés, mondat-stilisztika, majd lektorálás és kész.  A könyvünk a “véletlenek sorozatának” az eredménye.

Mit mondanak rólunk mások?

Ajánlom mindenkinek, aki most kezdi az önfejlesztést mert a veleje-magja van ezekben az oldalakban.

Ajánlom úgy, hogy ne csak egyszeri olvasmány legyen, hanem mindig mikor bele lapozunk találjunk benne valami olyat, ami “aahhh mostmár értem” részt. Azoknak akik nem félnek, a napjukból áldozni egy-két-három félórát arra, hogy a könyvben leírt gyakorlatokkal jobbá tegyék a saját életüket és a környezetükben élőkét.

Az EGO-t pedig felejtsük el!

De hogy, mi is az?

Hát, jó olvasást!

Hozd ki magadból a legjobbat és mutasd meg másoknak is!

Czakó Kriszti

Franciapiritos blog

Manapság önfejlesztő könyvek sokasága zúdul ránk, sokat ígérve, és eredményességet hirdetve, ha követjük az abban megfogalmazott lépéseket, módszereket.

Ez a könyv azért is más, mert nem kész megoldásokat kínál, hanem utat mutat. Nem vezet el egészen a végéig, de ameddig kell, addig fogja a kezed. 

Ezt éreztem olvasás közben. Rengeteg felismeréssel másképp: ,,AHA!” élménnyel gazdagított, beépítve az életembe ezeket, pedig már én tehetem fel ezt a kérdést nektek. 

Szóval, kihozod magadból a legjobbat?

Kocsis Nóra

Sokszor kaptam magam azon olvasás közben, hogy elgondolkodom egy-egy tanácson, a könyv arra próbál rávezetni, hogy adott szituációra, élethelyzetre vonatkozóan milyen kérdéseket tegyél fel magadnak, min gondolkozz el, hogy megkapd a választ, saját magad rájöjj a megoldásra. 

Nincs szó “nesze semmi, fogd meg jól” közhelyekről, nem megmondani akarja, hogy konkrétan mit tegyél, hogy ezt vagy azt elérd, nincs konkrét recept, amit követve majd mindenkinek szuper élete lesz, hanem a rávezetésben próbál segíteni, mivel mindenki életében más a nehézség, mások vagyunk és a kulcs is más lesz.

Barbi

Beauty and Glamour blog

Összességében ajánlom ezt a könyvet mindazoknak, akik érzik, változtatni szeretnének az életükön, de esetleg még nem jutottak el arra a pontra hogy ezt meg merjék lépni. Vagy épp irányt változtatnának de sok a bizonytalanság, amivel egyedül nem tudnak megbirkózni.

Párkapcsolati nehézségekben is segíthet felismerni, hol mentek félre a dolgok, de mint minden esetben, itt is magunknak kell megtalálnunk a kivezető utat. Az én személyes kedvenceim azok a fejezetek voltak, amik az Isteni énünkkel kapcsolatosak, sokkal befogadhatóbb volt számomra ez, mint amit eddig bármilyen vallásos eredetű előadásban hallottam. 

Anett

Beautycrumbs blog

Ezekre kapsz választ a könyvből:

 • Miért teszünk meg bármit?
 • Miért tesz boldoggá? 
 • Mi az amiben kiválóak vagyunk?
 • Miért nem hiszünk a saját rendkívüliségünkben?
 • Isten vagyunk?
 • Mit is jelent a felelősség?
 • Hogyan alkossuk meg önmagunkat?
 • Mi a fontos?
 • Mi az, hogy szeretetnyelvek és hogyan tudok jól szeretni?
 • Mi jelent pontosan, az hogy deja vu érzés?

 

Milyen ajándékot kapsz, ha megrendelted a könyvet?

 • Ingyenes kiszállítást belföldön,

 • 10% kedvezményt a Mentor program megrendelésekor.

Rendelés menete:

Töltsd ki az űrlapot!

Ügyelj arra, hogy pontosan add meg a postai címet mivel, csak egyszer tudjuk díjmentesen küldeni a könyvet, második alkalommal nem tudjuk felvállalni a kiszállítási költséget. Ha a szállítási cím eltér a számlázási címedtől, ne felejtsd azt is megadni.

Mikor kapom meg a könyvet?

A könyvet következő munkanapon adjuk postára, így legkésőbb 3 – 4 munkanapon belül megkapod. A megrendelést követően a mentor programi kedvezményt pedig, e-mailben küldjük.