fbpx

Ez az egy életem van! 

Kihozom magamból a legjobbat?

Mentor Program 

Amikor egyedül nem megy

Ha érezted már, hogy összecsapnak a fejed fölött a hullámok, ha tudod, hogy lehetne ennél sikeresebb, gazdagabb életed, csak azt nem, hogy hol a gond, vagy  szembesültél már a problémáiddal, de egyedül nem vagy képes kihozni önmagadból a legjobbat, akkor szeretettel várlak a MENTOR PROGRAMON

 

Nyolc héten keresztül, meghatározott tematika mentén végigvesszük az eddigi életed, fókuszálva arra, hogy a jelenedből és a jövődből kihozhasd a legtöbbet és elérd mindazt, amit csak szeretnél! 

Kedves Érdeklődő, Változni vágyó!

A mentorprogram azért jött létre, hogy:

 

1, Megvalósíthasd mindazt amit szeretnél elérni az életben! Ez az élet hat alappilléréből négyre vonatkozik:

foglalkozás, pénz, párkapcsolat, spiritualitás!

2, Visszatalálj Önmagadhoz, ahhoz az állapothoz mikor megszülettél. 

Hú, ez biztos furán hangzik, de akkor abban az állapotban vagyunk tiszta egyéniségek. Akkor még mindent szívből csinálunk. Felnőttként már tele vagyunk nézőpontokkal (pl: szülőktől tanult mintákkal, társadalmi elvárásokkal, párkapcsolati sémákkal), amelyek hozzásegítenek, ahhoz, hogy teljesen elszakadjunk belső világunktól. 

 

Biztosan érezted már, hogy kezd összedőlni minden magad körül, feszült vagy, nincs türelmed semmihez, az életed a szakadék szélén, és nincs erőd arra, hogy egy kicsit is összeszedd magad. Mentorprogramunkat pont ezért hoztuk létre, amely során lépésenként visszatalálsz önmagadhoz.  A program során végigvesszük a különböző életterületeket, így segítünk neked felépíteni az új életedet. 

Ha így érzel, akkor a mentor programunk segít visszatalálni önmagadhoz, ami a különböző területeken fog neked segíteni.

Időtartam:

2021. 01.02.- án indul előreláthatólag

 8 hét alatt új lendületbe hozzuk az életed. Készen állsz a változásra?

Menetrend

 • Minden héten hétfőn új anyagot kapsz, amit a következő vasárnap estig visszaküldesz.
 • Ez az egy életem van! Kihozom magamból a legjobbat? c. könyvünkből tanulunk, amely benne van a képzés árában.
 • A Facebook egy zárt csoportjában minden héten egyszer csoportos konzultációt tartunk online.
 • A csoportban cikkek, bejegyzések segítik a munkádat.
 • Egyéni konzultációra is van lehetőség a program alatt 2- szer. Egyszer Tamással, egyszer Anitával.
 • Személyes csoporttalálkozó egyszer Szombathelyen.
 • A képzés alatt korlátlan kérdezési lehetőség, fejlődésed érdekében, meghatározott napokon.
 • A programban a leckék során figyelembe vesszük egyéni haladási sebességed, melyhez kiegészítő házi feladatokat kaphatsz.

 

Rólunk

Én ( Anita ) 

Lélekgyógyász, Théta Healing® konzulens, mentor, hétköznapi anyuka, nő, társ vagyok és minden, ami ezzel jár. Több lábon állok, ebből kifolyólag tudom, mit jelent egy időben több helyen jelen lenni és helytállni. Mindezt úgy, hogy közben egyensúlyban legyek, és kihozzam mindennapjaimból a lehető legjobbat. Ezért tudlak abban támogatni, hogy te is hozd ki magadból a legjobbat.

 

 

Tamással alkotunk egy csapatot. Ő a társam mindenben, legyen szó a vállalkozásról, a szellemi énről, a családról, az egyszerű hétköznapokról. Ő az, aki szintén segít a mentor programban. Közösen csináljuk az élő bejelentkezéseket, mindketten segítünk a házi feladatokban, “több szem, többet lát” elven. Az a szándékunk mindkettőnknek, hogy minél tágabb világban élhess, jólétben és harmóniában önmagaddal.

Mi a saját és mások tapasztalatai  alapján hoztuk létre a könyvet és a programot.

Sok nehézségen mentünk keresztül, mire idáig eljutottunk. Pl; megtanultuk az időnket beosztani, alkalmazotti lét mellett írunk, vállalkozunk és bizony fontos odafigyelni, hogy mikor, mivel töltjük el a drága időnket. Lelki utunkra nézve, mi is éltük és éljük az anyagi világban a hétköznapi életünket. Sodort minket is az élet, csapódtunk ide-oda és közben sajnáltuk magunkat, hogy milyen szerencsétlen sorsunk van. Amint elkezdtük átrendezni a gondolkodásunkat, és egyre tudatosabbá váltunk, megváltozott a szemléletünk, így megváltoztak a cselekedeteink is, ezért az eredményeink is, és ennek köszönhetően az egész világunk átalakult minden területen.

Területek

 • Időszervezés és pénzügyi szokások – felmérjük, hogy az idődet és a pénzedet, hogyan kezeled mentálisan, és megtanulunk tervezni.
 • Kik vagyunk valójában – beazonosítjuk Önmagunkat. Megnézzük, illetve közösen kiderítjük, mi az, amire születtél?
 • Foglalkozás – melyek a legjobbak számodra?
 • Párkapcsolat – szingliként – hogyan tudom az ideális partnerem megtalálni, párkapcsolatban élőként – hogyan tudom a partnerem legjobban szeretni?
 • Ég és Föld összekapcsolása – beleállunk a középpontunkba.
 

Találj magadra! 

Légy Önmagad katalizátora! Minden ember értékes.

Te kihozod magadból az értéket?

Mit mondanak rólunk mások?

“A könyv két hétköznapi ember által íródott, ezért a hangnem és a stílus is sokkal személyesebb, emberközelibb, nincsenek benne száraz, tudományos hátterek. Hétköznapi példákkal, személyes tapasztalatokkal támaszt alá. Nekem emiatt kifejezetten jól esett olvasni, hiszen én tipikusan olyan vagyok, aki nem szereti a száraz, unalmas könyveket, a mesélősebb, gyakorlatias és valóságos, személyes történeteket annál inkább.”

Barbi

Beauty Glamour Blog

Valóban apokaliptikus élményben volt részem!

Megvilágosodtam, magyarázatokat kaptam, számomra új nézőpontokat ismertem meg. Korábbi, homályos képek kaptak megvilágítást és vált láthatóvá a lényeg.Eddig is harmóniában éltem, amit persze néha megpiszkáltak itt-ott, de a megértéssel ez most egy magasabb szintre emelkedett. Hálás vagyok, köszönöm.Ha Anita és Tamás szándéka szerint Te is azért veszed kézbe ezt a könyvet, hogy ebből az egy életedből kihozd a legjobbat, van rá lehetőséged.

Dr. Farkas Anikó

Egyetemi Docens, Könyv és Kávé

Összességében ajánlom ezt a könyvet mindazoknak, akik érzik, változtatni szeretnének az életükön, de esetleg még nem jutottak el arra a pontra hogy ezt meg merjék lépni. Vagy épp irányt változtatnának de sok a bizonytalanság, amivel egyedül nem tudnak megbirkózni. Párkapcsolati nehézségekben is segíthet felismerni, hol mentek félre a dolgok, de mint minden esetben, itt is magunknak kell megtalálnunk a kivezető utat. Az én személyes kedvenceim azok a fejezetek voltak, amik az Isteni énünkkel kapcsolatosak, sokkal befogadhatóbb volt számomra ez, mint amit eddig bármilyen vallásos eredetű előadásban hallottam.

Anett

Beautycrumbs

“A mai nap részem volt Anitával  egy théta konzultációban. Szeretném megosztani veletek a tapasztalataimat, mert ez egy leírhatatlanul csodás élmény volt. Végtelen megértés és finomság ölelt körül. Olyan érzés volt, mintha másfél órára egy meleg otthonra leltem volna. Csak ajánlani tudom!

Anita 110%-kal dolgozik, nem hagyja befejezetlenül a gyógyítást. Fontos neki a személy visszajelzése akivel közösen dolgoznak. Ez az ő hajtóereje. Én felírnám receptre mindenkinek ezt a közös meditációt Anitával.”

K. Nóra

Gyakran Ismételt Kérdések

Kell - e utaznom a tanfolyam helyszínére?

Nem, minden online történik, egy zárt Facebook csoportban.

 

Személyesen van - e lehetőség találkozni Veletek?

Egy alkalommal szervezünk személyes csoporttalálkozót Szombathelyen. 

Fizetni lehet - e részletekben?

Két részletben lehet, a program kezdő napjáig szükséges kifizetni. Ha más kérésed van, akkor kérlek, jelezd számunkra e-mailen, igyekszünk rugalmasak lenni. Lehet, egyedi elbírálás, ahhoz kérlek, írj egy emailt nekünk. 

Kell valami előképzettség?

Nem szükséges. Az anyagot úgy állítottuk össze, hogy mindenki számára elsajátítható. Az önmagad felé való elköteleződés a fontos, enélkül nem fog menni.

Ha újdonság nekem az Önmegvalósítás, akkor nekem való a program?

Igen. Csoportban közösen haladunk, de figyelembe vesszük az egyéni igényeket is. Ha valakinek több segítségre van szüksége, természetesen ott vagyunk a háttérben és támogatjuk. Kérdezési lehetőség van, sőt “kötelező” minden héten.

A mentorprogram végére megváltozik az Önmagadhoz és a világhoz való hozzáállásod, ezért garantáljuk, hogy szeretni fogod a programot és neked ajánljuk, ha:

 

 • Összecsaptak a hullámok a fejed fölött és ezért, alig van időd magadra,
 • Csak kényszerből jársz be a munkahelyre, mert nem azzal foglalkozol, ami boldoggá tesz,
 • Úgy érzed, valamiért ellaposodott a párkapcsolatod és szeretnéd, ha új lendületet venne,
 • Már túl régóta vagy szingli és unod már, hogy nem jön az “igazi”
 • Változtatni szeretnél és valamiért megrekedt az életed.

Ez a program nem neked való, ha…

 • ha varázspirulát szeretnél,
 • ha nem szeretnél napi szinten önmagaddal foglalkozni,
 • ha nem hiszel a láthatatlan világokban, szerinted csak az anyagi világ létezik, 
 • elméleti anyagot keresel,
 • elzárkózol az online tanulási formától.

 

Mi történik a Mentorprogram után?

 • A csoporttagságod örökre megmarad, bármikor újranézheted a videókat, elolvashatod a bejegyzéseket. 
 • Építő közösséget szeretnék létrehozni, ahová bármikor visszatérhetsz motiválódni, feltöltődni. 
 • Ha tovább szeretnél lépni a haladó szintre, egyénileg folytathatod a mentorprogramot velünk.

Biztosan sikerülni fog

A garancia, a képzés megkezdésétől számított 14 napon belül, indoklás nélkül érvényesíthető.

A befizetett teljes összegből a könyv ára levonásra kerül és a fennmaradó összeg 5 munkanapon belül az általad megjelölt bankszámlára visszautalásra kerül.

14 napon túl, valamint a garanciával már élő, de újrajelentkező hallgató esetében a garancia nem érvényesíthető!

Ugye te sem akarod tovább görgetni a problémáidat? Elég volt az önsajnálatból, a tehetetlenség érzésérből? Akkor nincs más hátra, mint kattintani! Veszíteni vagy Győzni?

Kérdésed van? Írj nekünk

3 + 6 =